Regulament Black Friday


Campania BLACK FRIDAY Editia 2021 se va desfasura in perioada de 26.11.2021 ora 00:00 – 30.11.2021 ora 23:59 pe site-ul WWW.EMPER.RO.


Preturile sunt afisate pe site la fiecare produs in parte. Pretul taiat reprezinta cel mai mic pret practicat pe www.emper.ro in ultimele 30 zile. Pretul nou reprezinta pretul acutal al produsului, disponibil pe perioada campaniei de Black Friday 2021.


Clientii nu au restrictii cu privire la numarul de produse pe care doresc sa le achizitioneze. Produsele achizitionate cu pret redus pe perioada Campaniei nu pot fi returnate daca au fost desigilate, exceptie facand cazurile in care produsul prezinta defecte de fabricatie ale recipientului si nu poate fi utilizat (caz in care produsul va fi returnat/schimbat pe cheltuiala vanzatorului). Produsele sigilate pot fi returnate/schimbate, costurile de transport fiind in sarcina clientului.


Taxa de transport practicata ramane neschimbata, fiind de 15 (cincisprezece) lei, iar comenzile mai mari de 200 lei beneficiaza de transport gratuit. Livrarea se face in sistem door-to-door de catre firma de curierat Cargus Curier intr-un termen de 2 – 6 zile lucratoare (nu se numara zilele de weekend sau sarbatoare legala).

Va rugam sa acordati o atentie sporita completarii corecte a datelor de contact!

Va multumim si va dorim spor la cumparaturi!