Parfum Le Chameau - Haya

Le Chameau
229,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Le Chameau

Descriere

Descriere Haya

Experimentează magia parfumului Haya, o creație captivantă pentru femeia care iubește să surprindă cu atitudinea sa intrigantă. Îmbinând eleganța și rafinamentul, acest parfum este dedicat celor care sunt complet concentrate pe căutarea faimei și a gloriei.

Notele florale de orhidee îmbrățișează simțurile într-un dans subtil, în timp ce aromele dulci și exotice ale fructelor tropicale adaugă o notă de prospețime și mister. Vanilia aduce o caldă dulceață, iar acordurile gurmande completează această experiență olfactivă unică.

Moscul și lemnul de santal se împletesc armonios, conferind parfumului o profunzime și o persistență remarcabilă. Fiecare strop de Haya este o invitație la a te elibera de obstacolele cotidiene și a te lăsa purtată de aroma sa minunată.


  • un parfum potrivit pentru lunile de primăvară, toamnă, iarnă
  • pentru damă
  • ideal pentru zi/seara

Compozitia parfumului


Note de varf:

Orhidee, Heliotrop, Mandarine

Note de mijloc:

Acorduri gurmande, Fructe Tropicale

Note de baza:

Vanilie, Mosc, Lemn de santal


Cantitate: 100ml

Concentratie: Eau de Parfum

Descoperă farmecul sticlei si ambalajului captivante și lasă-te fermecată de parfumul îmbietor al Haya. Acesta este mixul perfect pentru femeia perfectă, iar acum poți adăuga această bijuterie olfactivă în colecția ta. Eliberează-ți feminitatea și lasă-te învăluită de esența irezistibilă a parfumului Haya!


Detalii

Brand
Categorie olfactiva
Dulce

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review