Cum găsești și folosești corect parfumul potrivit pentru orice bărbat

Parfumul este o parte a stilului personal și are un efect puternic asupra modului în care ceilalți te văd sau își amintesc de tine.

Un parfum de calitate are numeroase beneficii - de la cum te face să te simți până la a te ajuta să relaționezi cu ceilalți, oferindu-ți un boost de energie.

De ce să folosești parfumul în rutina ta zilnică?

  1. Un parfum potrivit poate aduce un plus imaginii tale de bărbat

Știm că îmbrăcămintea îți oferă un plus de încredere. E normal să te simți mai bine când arăți bine. Însă, purtarea unui parfum sporește această senzație.

  1. Un parfum poate intretine o conexiune emoțională mai mare cu oamenii

Mirosul este cel mai puternic simț al nostru. De fapt, este de 150.000 de ori mai sensibil decât văzul și este capabil să detecteze, în medie, peste un trilion de mirosuri unice (ochii pot detecta doar aproximativ 7.000.000 de culori - estimativ).

De asemenea, mirosul declanșează amintiri mai bine decât oricare dintre celelalte simțuri, deoarece bulbul olfactiv este direct conectat la sistemul limbic, numit uneori „creier emoțional”.

Așadar, parfumurile puternice și unice = conexiune profundă, emoțională.

  1. Parfumul te face mai atractiv pentru femei

În alegerea unui partener, se pare că mirosul este cel mai important pentru femei. Un studiu european a dovedit că, deși indicii vizuali sunt cei mai importanți pentru bărbați când vine vorba de alegerea unei femei, mirosul este cel mai puternic factor pentru femei în alegerea bărbaților.

Cum alegi parfumul potrivit?

În primul rând, trebuie să știi că parfumurile au un ciclu de viață în trei părți; fiecare dintre cele trei secțiuni conțin parfumuri individuale (note), care sunt combinate împreună în ceea ce miroși de fapt: note de top, mjloc și de bază.

Notele de vârf reprezinta mirosul inițial al parfumului, cea pe care o simți imediat după aplicarea pe piele. Aceasta durează de la 15 minute la 45 minute.

Notele de vârf tipice sunt cu mirosuri florale ușoare, citrice, fructate, sau note de mirodenii, cum ar fi scorțișoară.

Notele de mijloc (medie) prezintă elementul principal al parfumului. Notele de mijloc se dezvoltă după ce nota de top se termină și pot rezista între 3-5 ore după ce a fost pulverizat.

Notele de mijloc includ cel mai adesea parfumuri florale mai grele, cum ar fi iasomia, note verzi, note dulci, note lemnoase. Aici pot apărea și mirosuri condimente precum scorțișoară și cuișoare sau un miros fructat.

Notele de bază sunt printre cele mai persistente note ale parfumului, care devin vizibile după o perioada mai indelungată. Acestea tind să dureze de la 5 la 10 ore.

Notele de bază tipice sunt oud, mosc, lemnul de santal, mușchi, vetiver, vanilie, piele, ambra. Pentru a fi la curent cu aceste noțiuni, vizitează secțiunea Emper - parfumuri bărbați .

Acum că știi detalii despre notele și persistența unui parfum, iată ce poți alege în funcție de ocazie sau personalitate:

Dacă ești un bărbat tânăr și activ (faci sport, ești mereu în mișcare și ai spirit de aventură) optează pentru parfumurile fresh. Așa vei avea întotdeauna o senzație revigorantă de prospețime pe care o poți purta pe tot parcursul zilei.

Dacă ești un bărbat ocupat, care emană încredere în propria persoană (ex: ești un om de afaceri dedicat muncii tale, care poartă haine elegante sau casual), alege parfumurile cu mosc sau cele aromatice. Acestea sunt explozive și îți completează perfect imaginea.

Dacă ești un bărbat calm, cu un stil de viață stabil, preferi confortul și siguranța, parfumurile lemnoase sunt răspunsul pentru tine. Acestea emană masculinitate și se potrivesc perfect cu stilul tău de viață fiind purtate oricând, indiferent de anotimp sau de perioada zilei.

Dacă vreodată ai observat un parfum care ți-a plăcut la o altă persoană, însă ai observat că pe pielea ta nu mirosea la fel, acest lucru este perfect normal.

Explicația constă în faptul că avem cu toții valori și niveluri diferite de pH în corpul nostru. Moleculele de parfum reacționează diferit atunci când ating pielea, în funcție de tipul de piele și de nivelul PH-ului.

Așadar, sperăm că acest mic ghid de alegere al parfumului potrivit te-a ajutat în luarea deciziei corecte! Pentru detalii suplimentare, ne poți contacta la 0771 155 428 sau pe e-mail, la emperparfumuri@gmail.com!

Comentarii